Search Engine Optimization

Η πληροφορία είναι θησαυρός .
Είναι γνωστό ότι όποιος κατέχει πληροφορίες απολαμβάνει τα οφέλη τους. Το διαδίκτυο είναι πλέον η μεγαλύτερη πηγή παροχής πληροφοριών. Οι πληροφορίες όμως προέρχονται από διαφορετικές πηγές και ο εντοπισμός των αξιόπιστων και καταλληλότερων πληροφοριών, για τον επισκέπτη, είναι μια αρκετά δύσκολη και πολλές φορές χρονοβόρα διαδικασία.

Γνωρίζετε βέβαια, πολύ καλά ότι οι μηχανές αναζήτησης είναι το κυριότερο κανάλι αναζήτησης πληροφοριών και εμφανίζουν τα αποτελέσματα όπως αυτές τα αντιλαμβάνονται και τα αξιολογούν και στην συνέχεια κατατάσσουν την εταιρική σας σελίδα σε ανάλογη θέση (page rank).

Γνωρίζετε βέβαια, ότι οι ιστοσελίδες με χαμηλή αξιακή βάση κατατάσσονται πολύ χαμηλά ίσως και καθόλου από τις μηχανές αναζήτησης με αποτέλεσμα να εκμηδενίζονται οι πιθανότητες εμφάνισης τους σ’ όποιους αναζητούν αντίστοιχα προϊόντα/υπηρεσίες.

Αναρωτιέστε πως μπορεί η ιστοσελίδα σας να ξεχωρίσει από την «ζούγκλα» του διαδικτύου;

Η στρατηγική βελτιστοποίησης της θέσης που μας εμφανίζουν οι μηχανές αναζήτησης λέγεται SEO =Search Engine Optimization και αφορά στην προσπάθεια κατάταξης της ιστοσελίδας μας στις πρώτες θέσεις, της πρώτης σελίδας των αποτελεσμάτων αναζήτησης σχετικά με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας.

Ας δούμε λοιπόν τι είναι το SEO και πως μας βοηθάει.

Το SEO είναι ένας όρος αρκετά πολυδιάστατος και κανείς δεν μπορεί να πει πως είναι ειδικός αν δεν αφήσει τα αποτελέσματα να μιλήσουν γι αυτόν.

Στο χώρο του διαδικτύου συναντάμε πολλές εταιρίες να μιλάνε για εγγυημένα αποτελέσματα, για υπηρεσίες που παρόμοιες δεν υπάρχουν πουθενά και σίγουρη επιτυχία για υψηλή κατάταξη σε πίνακες που εμφανίζουν ιστοσελίδες με αξία και σοβαρό περιεχόμενο.

Η Miow δεν υπόσχεται ενέργειες και αποτελέσματα που δεν μπορεί να υλοποιήσει.

Η Miow υλοποιεί ενέργειες και αποτελέσματα που δεν υπόσχεται!

Είναι γνωστό πως το 20% των πελατών μιας επιχείρησης φέρνει περίπου το 80% του τζίρου της.

Εμείς δεν κάνουμε βαρύγδουπες δηλώσεις ούτε θα σας πούμε παχιά λόγια όπως «1η θέση στο google» και τελικά εννοούν 1η σελίδα στο google.gr (και όχι στο google.com παγκοσμίως), ούτε θα σας πούμε πως η εταιρία σας από τη μια μέρα στην άλλη θα έχει τεράστιες πωλήσεις, αύξηση τζίρου, ίσως να μπει και στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.

Εμείς αφού μας δώσετε μια πλήρη περιγραφή της επιχείρησης σας και μελετήσουμε τα δεδομένα , θα σχεδιάζουμε ένα διαδικτυακό σχέδιο προώθησης «Web Marketing Plan» της ιστοσελίδας σας το οποίο θα ακολουθεί τα επιχειρηματικά σας σχέδια και θα προσθέτει ένα ακόμη εργαλείο για την επίτευξη των στόχων της επιχείρησης σας.

Με το «Web Marketing Plan» ουσιαστικά περιγράφουμε τον δρόμο που πιστεύουμε ότι πρέπει να ακολουθήσουμε με κινήσεις εφαρμόσιμες, υλοποιήσιμες και αποτελεσματικές με ελεγχόμενο κόστος.

Υποσχόμαστε όμως ότι θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας ώστε η επιχείρηση σας να αναπτυχθεί, να επεκταθεί και να ξεπεράσει τον ανταγωνισμό της αποκτώντας αναγνωρισιμότητα και θετική φήμη.

Το SEO (Search Engine Optimization) είναι ένας χώρος που γνωρίζουμε πολύ καλά.

Με την βελτιστοποίηση της δομής της ιστοσελίδας σας, την κάνουμε πιο φιλική προς τον επισκέπτη δίνοντας του το ερέθισμα να παραμείνει και να μην μας απορρίψει στα 3 πρώτα δευτερόλεπτα.

Δημιουργούμε περιεχόμενο με αξία και ενδιαφέρον για τον επισκέπτη και δημιουργούμε links χωρίς χρέωση τα οποία και μας αποστέλλουν επισκέπτες. Με αυτό το τρόπο μας βοηθούν στην κατάταξη από τις μηχανές αναζήτησης σε υψηλότερες θέσεις από τον ανταγωνισμό μας.

Η Google και οι άλλες μηχανές αναζήτησης καθημερινά τροποποιούν τους αλγορίθμους τους ώστε ποτέ κανένας να μην γνωρίζει πως ακριβώς λειτουργεί η μηχανή.
Χαρακτηριστικά η Google ανακοίνωσε πως μόνο το έτος 2009 τροποποίησε των κώδικα της 350 φορές.

Θα μπορούσαμε να σας πούμε 1000 λόγους για τους οποίους πρέπει να προσέξετε την επιλογή του συνεργάτη σας στο συγκεκριμένο κομμάτι.

Προτιμάμε ωστόσο να σας πούμε να ρωτήσετε τους πελάτες μας και να μας επιτρέψετε να πάρουμε στα χέρια μας την εικόνα της επιχείρησης σας στον ψηφιακό κόσμο.
Υλοποιούμε SEM plans(search engine marketing plans)όχι με πλάγιους τρόπους ξεγελώντας τις μηχανές αναζήτησης (που μπορεί κάποια μέρα να σημαίνει και την οριστική διαγραφή του site σας από όλες τις μηχανές αναζήτησης) αλλά με το σωστό τρόπο, βήμα προς βήμα.

Θεωρούμε πως η επιχείρηση σας δεν είναι ένα πυροτέχνημα που δείχνει όμορφα στον ουρανό, σκάει και μετά γίνεται στάχτη.

Θεωρούμε πως η επιχείρηση σας είναι ένα έργο τέχνης που ο δημιουργός του έδωσε όλη την ψυχή του για να την φτάσει σε ένα υψηλό επίπεδο και γι αυτό το λόγο δε ρισκάρουμε την εικόνα της επιχείρησης σας προσδοκώντας να έρθει ένα αποτέλεσμα σε μικρό χρονικό διάστημα και αύριο να ξεγραφεί το διαδικτυακό σας στίγμα από το χάρτη.

Μπορούμε να διαχειριστούμε το έργο τέχνης σας και να το εμφανίσουμε στα μάτια πολλών δυνητικών πελατών σας με τον τρόπο που πρέπει και με τον τρόπο που φαντάζονται και αναμένουν να συναντήσουν μπροστά τους και τελικά να επιλέξουν σαν προμηθευτή.

Καλέστε μας σήμερα να υλοποιήσουμε το όραμα σας και είμαστε σίγουροι πως μόνο κερδισμένοι θα βγείτε από τη συνάντηση μας.

Sign Up
close-link
Sign Up
close-link
Sign Up
close-link