Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος

Κατασκευή eshop … Ξεκινήστε άμεσα το Ηλεκτρονικό Κατάστημά σας

Γιατί να προχωρήσω στην Κατασκευή e-shop για την επιχείρησή μου;

Η κατασκευή e shop (ηλεκτρονικό κατάστημα), είναι η πλέον προτεινόμενη λύση, για την προβολή της επιχείρησής σας και των προϊόντων σας αλλά και για την πώληση τους.
Σας επιτρέπει τη διεύρυνση της πελατείας αφού η επιχείρησή σας είναι ορατή από όλους και όχι μόνο από όσους έχουν πρόσβαση στο φυσικό σας κατάστημα.
Ανεξάρτητα με οποιονδήποτε περιορισμό στα ωράρια, η επιχείρησή σας θα παραμένει ανοιχτή όλο το 24ώρο, χωρίς να απασχολεί προσωπικό.

Με τα στατιστικά στοιχεία της επισκεψιμότητας έχετε τη δυνατότητα ανάλυσης της αγοράς, αξιοποιώντας την αγοραστική συμπεριφορά των καταναλωτών.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα, είναι η επόμενη κίνηση, για επιχειρήσεις που ακολουθούν την τεχνολογία και επιθυμούν τη διεύρυνση του πελατολογίου τους.

Δυνατότητες Ηλεκτρονικού Καταστήματος (Ενδεικτικά)

Τρόποι παράδοσης – αποστολής. Πολλαπλοί τρόποι παράδοσης, όπως παραλαβή από το κατάστημα, αποστολή με δέμα και διαφορετικές τιμές ανά εταιρία αποστολής. (Απλό δέμα ταχυδρομείου, μεταφορική, courier..). Έχει τη δυνατότητα υπολογισμού του κόστους σύμφωνα με το βάρος, τον όγκο ή την περιοχή ανά ταχυδρομικό κώδικα, εφόσον του το ορίσετε.

 • Τρόποι πληρωμής Αντικαταβολή, κατάθεση σε τράπεζα ή E-banking, πληρωμή στο το κατάστημα ή paypal. Έχει επίσης τη δυνατότητα σύνδεσης με πιστωτική.
 • Δυνατότητας Zoom των φωτογραφιών των προϊόντων σας.
 • Φιλτράρισμα Προϊόντων. Παρέχεται η δυνατότητα φιλτραρίσματος των προϊόντων του ηλεκτρονικού σας καταστήματος, με βάση την κατηγορία, την τιμή, το χρώμα, το νούμερο κτλπ.
 • Πλήρη συμβατότητα με φορητές συσκευές. Αυτόματη προσαρμογή του περιεχομένου, ανάλογα με την οθόνη tablets, iphone, android.
 • Εύκολη διαχείριση του περιεχομένου. Κειμενογράφος με δυνατότητα δημιουργίας πίνακα, λίστας, image και video gallery, ενσωμάτωση youtube video.
 • Εμφάνιση Τιμών. Πολλαπλή εμφάνιση τιμών, με και χωρίς ΦΠΑ, ποσό ΦΠΑ, πιθανή έκπτωση, ποσό έκπτωσης
 • Προϊόντα. Παρουσίαση με πολλαπλές φωτογραφίες,  σύντομη και αναλυτική περιγραφή με λίστες, πίνακες ή γραφικά. Υποβολή ερώτησης, σχόλια και βαθμολογία ανά προϊόν.
 • Περιβάλλον πελάτη. Ο πελάτης σας μπορεί να αλλάξει τα στοιχεία του, να δει το ιστορικό των παραγγελιών, να δει την κατάσταση και την φάση που βρίσκεται η τρέχουσα παραγγελία. Τις φάσεις μπορείτε να τις οργανώσετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας
 • Προσφορές – Ειδικές Τιμές. Υποστηρίζει σύστημα κουπονιών, προσφορών και ειδικών τιμών ανά ομάδες αγοραστών. (χονδρική – λιανική – ειδικές κατηγορίες πελατών χωρίς όριο.)
 • Μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Εύκολη σύνδεση με τους λογαριασμούς σας, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με ένα κλικ.
 • Στατιστικά Σύνδεση με το λογαριασμό σας στο Google Analytics, με απλή επικόλληση του κώδικα που σας δίνει το Google Analytics, στο συγκεκριμένο πεδίο
 • Φιλικότητα προς τις μηχανές αναζήτησης. Το ηλεκτρονικό κατάστημα, είναι απόλυτα φιλικό με τις μηχανές αναζήτησης. Μπορείτε να καταχωρήσετε ανά δημοσιευμένο άρθρο, στοιχείο μενού, και προϊόν, φιλικές διευθύνσεις (URL), περιγραφή και κλειδιά αναζήτησης, σχετικά με το περιεχόμενο που προβάλετε κάθε φορά

.

Sign Up
close-link
Sign Up
close-link
Sign Up
close-link