Content writing

Κειμενογράφηση.
Σίγουρα θα θέλατε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας να κερδίζει την προσοχή του επισκέπτη της!

Η ομάδα συγγραφής κειμένων (Content writing) της miow.gr είναι μια ομάδα έμπειρη, η οποία αποτελείται από άριστους επαγγελματίες.

Διακρίνονται για την ιδιαίτερη ικανότητα και δυναμική τους, χαρακτηριστικά που τους καθιστούν ικανούς να δημιουργούν κείμενα υψηλής ποιότητας ακόμη και για πολύ εξειδικευμένα θέματα.

Οι επαγγελματίες αυτοί προέρχονται από διάφορες ειδικότητες και έχουν ένα μεγάλο εύρος εμπειρίας, αλλά κυρίως διαθέτουν όλοι ένα κοινό στοιχείο· έχουν όλοι τους το χάρισμα της δημιουργικότητας, είναι σίγουρα ευρηματικοί και παραγωγικοί συντάκτες κειμένων, με εντυπωσιακή διαχείριση και έλεγχο της Ελληνικής γλώσσας καθώς και με βαθιά γνώση του τρόπου, με τον οποίο το περιεχόμενο μιας ιστοσελίδας γίνεται ελκυστικό, εύστοχο και αποτελεσματικό.

Οι κειμενογράφοι μας μπορούν να γράψουν κείμενα για περιγραφές προϊόντων και οδηγιών χρήσης τους, λόγους πολιτικών, επιχειρηματιών και στελεχών, περιεχόμενα ιστολογίων (blogs) και ιστοσελίδων, newsletters, ιατρικών εντύπων, διαφημιστικών ενεργειών Marketing, δελτία τύπου, έντυπα τουρισμού και ταξειδίων καθώς και βιογραφικών.

Κείμενα χωρίς ορθογραφικά και συντακτικά λάθη.

Η αρτιότητα των κειμένων είναι ζωτικής σημασίας για κάθε επιχείρηση/επαγγελματία.
Ένα κείμενο πρέπει να είναι αλάνθαστο και χωρίς ορθογραφικά και συντακτικά λάθη.
Τα επαγγελματικά κείμενα πρέπει να προσφέρουν την δυνατότητα στους αναγνώστες τους να αντιληφθούν το νόημα που η επιχείρηση επιθυμεί. Αν τα κείμενα είναι ημιτελή, δεν διαθέτουν τα κατάλληλα σημεία στίξης ή τα σημεία στίξης είναι τοποθετημένα λανθασμένα και τυχαία, σίγουρα ο επισκέπτης θα απογοητευθεί και θα εγκαταλείψει την ιστοσελίδα σας και σίγουρα δεν θα προχωρήσει σε αγορά ή παραγγελία και γενικά δεν θα εκδηλώσει κάποιο ενδιαφέρον συνεργασίας.

Η μεγάλη μας εμπειρία στη κειμενογράφηση, σε συνδυασμό με τους προγραμματιστές της εταιρίας μας, προσφέρει μοναδικότητα κειμένων με υψηλή περιεκτικότητα λέξεων κλειδιών (key words), στη σωστή πάντα αναλογία, τα οποία οι μηχανές αναζήτησης αναγνωρίζουν και αξιολογούν, με αποτέλεσμα η ιστοσελίδα που τα διαθέτει να προσπερνά τον ανταγωνισμό και να κατατάσσεται σε υψηλότερες θέσεις εμφάνισης στα αποτελέσματα των σχετικών αναζητήσεων (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION = ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ).

SEO 

Γιατί η Google εκτοξεύει μια ιστοσελίδα στην πρώτη σελίδα εμφάνισης των αποτελεσμάτων της, με βάση τις αναζητήσεις των επισκεπτών της;
Γιατί ένας ανταγωνιστής της επιχείρησης σας με μικρότερο πραγματικό μέγεθος από την επιχείρηση σας βρίσκεται στην κορυφή της πρώτης σελίδας κατάταξης της Google;
Γιατί η ίδια η Google λέει “Content is King”!
Κείμενο με κατάλληλο περιεχόμενο το οποίο περιέχει τη σωστή αναλογία των λέξεων κλειδιών του κλάδου είναι ένας ζωτικός παράγοντας στην διαδικασία αξιολόγησης μιας ιστοσελίδας και κατ’ επέκταση της θέσης εμφάνισης της.
Ωστόσο, για τη δημιουργία μιας ισχυρής online παρουσίας θα πρέπει να έχετε μια σταθερή παροχή σε κείμενα υψηλής ποιότητας για την ιστοσελίδα σας, το blog σας, τα δελτία τύπου σας, τα newsletters σας (ενημερωτικά δελτία που αποστέλλονται με email), και των εταιρικών εντύπων σας.
Στην MIOW διαθέτουμε κειμενογράφους που γνωρίζουν τις συχνά μεταβαλλόμενες μεταβλητές του αλγόριθμου των κορυφαίων μηχανών αναζήτησης όπως το Google, το Bing και το Yahoo, ο οποίος αξιολογεί μια ιστοσελίδα και την κατατάσσει στη θέση εμφάνισης που τις αξίζει!
Ζητείστε μας παραδείγματα πελατών μας στα οποία εφαρμόσαμε τεχνικές SEO και θα αντιληφθείτε εύκολα όλα τα παραπάνω.

Δημιουργία άρθρων και εξειδικευμένων κειμένων. 

Οι έμπειροι και δημιουργικοί κειμενογράφοι μας, γράφουν υψηλής ποιότητας περιεχόμενο που είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες της επιχείρησης σας και φυσικά της ιστοσελίδας σας και δεσμευόμαστε για έγκαιρη παράδοση χωρίς καθυστερήσεις και υπεκφυγές.
Μπορούμε να γράψουμε ειδικά κείμενα καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, συμπεριλαμβανομένων τις πιο σύγχρονες τάσεις στον τομέα της τεχνολογίας και των επιστημών, της βιοτεχνολογίας, της ιατρικής και της φαρμακευτικής, των προϊόντων και το μάρκετινγκ.

Αναλυτικά οι υπηρεσίες μας στη κειμενογράφηση αναφέρονται παρακάτω όπως είναι παγκόσμια καθιερωμένες !

SEO CONTENT WRITING
ARTICLE WRITING
TECHNICAL WRITING
PRESS RELEASE WRITING
PROOF READING
COPYWRITING
NEWSLETTER WRITING
SPEECH WRITING
BLOG WRITING
TRAVEL WRITING
MEDICAL WRITING
E-BOOK WRITING
RESUME WRITING
Sign Up
close-link
Sign Up
close-link
Sign Up
close-link